BIO

Sunt pasionata de pietrele pretioase si semipretioase colorate de multi ani, iar din 2016 sunt gemolog acreditat in Romania.

About Designer

Am absolvit cursul de Gemolog oferit de Casa de Bijuterii Noblesse SRL in februarie 2016 si detin o diploma eliberata de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice si Ministerul Educatiei Nationale cu numarul J 00231411.

In urma acestei diplome, pot evalua o gema (piatra pretioasa sau semipretioase) astfel incat daca aveti bijuterii (cumparate/mostenite/primite) cu pietre pretioase sau semipretioase, le voi putea evalua in cadrul labortatorului meu.

Laboratorul gemologic pe care il detin se dezvolta permanent cu echipamente gemologice specifice. Pot verifica o piatra cu aparatura de specialitate precum refractometru, polariscop, spectroscop, dicroscop, microscop special, gemologic etc.
Astfel aveti siguranta ca evaluarea se face complet si aveti garantia ca toate pietrele de pe site-ul Gemma sunt naturale.

OFERTA GEMMA
Pentru ca pasiunea mea pentru geme presupune mai mult decat ``o afacere profitabila``, mai jos aveti lista de produse si servicii pe care le ofer.

- Va ofer cea mai larga varietate de pietre pretioase si semipretioase naturale din Romania.

- Pe site vor fi prezente numai geme naturale. Tratamentul lor va fi specificat in dreptul fiecarui produs.

- Ofer garantia ca gemele de pe site sunt naturale, astfel, daca cumparati un produs si mergeti sa il evaluati la un alt laborator gemologic si rezultatul este diferit, va dam banii inapoi oricand.

- Ofer cursuri de pregatire pentru bijutieri sau persoane pasionate de geme care vor sa invete sa identifice si sa evalueze pietrele pretioase si semipretioase colorate.

- Am creat un blog in care pun articole educative si pe toate nivelurile, astfel incat fiecare sa aiba ceva ``de invatat``. Astfel, va sfatuiesc sa va inscrieti la newsletterul Gemma pentru a primi ultimele noutati.

- Organizez excursii si plecari in diverse tari cu tematica gemologica.

- Doresc sa creez o comunitate gemologi, bijutieri si oameni pasionati care sa se dezvolte si sa creasca.

- Nu doresc sa ``vindec`` pe nimeni cu puteri ``miraculoare`` ale pietrelor.
- Vreau sa promovez pietrele naturale pentru frumusetea si unicacitatea lor.

[email protected]

+40722631566

About Designer