Cunoaste-ti piatra!

Cunoaste-ti piatra!

Bun venit in lumea pietrelor pretioase!

Daca ai intrat pe aceasta pagina probabil iti plac gemele. Cui nu ii plac? Sunt fascinante prin stralucirea, culoarea sau efectelor optice pe care le au.

Poate ti-ai cumparat ceva pietre pretioase sau semipretioase sau poate intentionezi sa iti cumperi si vrei sa stii daca alegerea pe care ai facut-o sau urmeaza sa o faci este una buna.

Daca ai intrebari precum “Piatra asta este naturala?” sau “Ce inseamna ca am o piatra tratata?” atunci aici vei gasi raspunsul la aceste intrebari precum si la multe altele.

Voi incerca sa pun articole atat pentru incepatori in ale gemologiei cat si pentru colegi gemologi asa incat cu siguranta vei gasi ceva potrivit si pentru tine!

Daca vrei sa aflii anumite informatii despre geme nu ezita sa imi trimiti cu email cu intrebarile tale si voi raspunde la ele in cel mai scurt timp posibil 🙂

Disclaimer: Nu voi prezenta efectele ezoterice ale pietrelor si nici nu voi vorbi de energiile acestora. Toate informatiile vor fi put tehnice. Gemologia este o stiinta exacta care combina notiuni de fizica, optica si chimie si eu ma voi axa numai pe aceste aspecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TO TOP
X